Met Engels moet je vroeg beginnen

Met Engels moet je vroeg beginnen

Betere taalontwikkeling bij kleuters

In de eerste schooljaren van een leerling is de taalontwikkeling het grootst. Door Engels aan te bieden in deze ontwikkelrijpe tijd, pakken ze niet alleen Engels heel goed en heel snel op, maar is dat ook bevorderlijk voor hun hele taalontwikkeling. Daarnaast vinden kinderen het ook heel leuk en spannend om een vreemde taal te leren.


Kwaliteit Engels

Op basisschool de Horizon bieden we niet zomaar Engels aan. We bieden Engels aan volgens bepaalde kwaliteitscriteria voor goed Engels. De leerkrachten zijn extra geschoold en de lessen worden volledig in het Engels gegeven. We zijn dan ook niet voor niets een drie-sterren Earlybirdschool!
 
"Uit de lesobservaties, de gesprekken met leerkrachten, coördinator/directie en met de leerlingen niet te vergeten kwam een consistent programma naar voren dat qua didactiek en organisatie van hoog niveau was."
 
"Draagvlak, competenties, materialen, eenheid van aanpak, cyclisch denken, differentiatie in leerstof dan wel in verwerking.  Je zou meer kinderen in Harmelen zo'n school gunnen!"
(Karel Philipsen, directeur Earlybird, juni 2018)

Kijk voor meer informatie op de website van EarlyBird